kulinarne dziedzictwo

Uczestnictwo w Europejskiej Sieci Dziedzictwa Kulinarnego

Od dnia 23 maja 2010 roku Zakład Wyrobów Wędliniarskich Pawła Nowaka z Wąchocka jest członkiem Europejskiej Sieci Dziedzictwa Kulinarnego, będącego znakiem potwierdzającym jakość tradycyjnej i innowacyjnej żywności, promującej tradycje regioniu.

Sieć ta skupia najlepszych producentów regionalnej żywności z większości województw i od lat jest w Unii Europejskiej rozpoznawalnym symbolem firmującym smaczne i unikatowe produkty żywnościowe.

Uczestnictwo w Sieci jest dla Zakładu Wędliniarskiego Pawła Nowaka powodem do dumy i aprobatą jego starań, aby wszystkie produkty opuszczające Zakład były odznaczały się najwyższą jakością oraz wyjątkowym smakiem.

Dyplom uczestnictwa w Sieci

Wieloletnia tradycja oraz doświadczenie,
sprawdzone i niezmienne receptury
oraz tradycyjne metody wytwarzania
gwarantują najwyższa jakość naszych
produktów oraz niezapomniany smak.

Dowodami uznania dla wyrobów
naszego zakładu jest nie tylko
lojalność i zaufanie naszych klientów,
ale również nagrody i wyróżnienia
przyznawane w ogólnopolskich
konkursach.

V edycja Konkursów Wędliniarskich
"Wielkanoc Mięsne Święta – Polska Tradycja"
– Poznań, kwiecień 2011.

Konkurs „Nasze
Dobre Świętokrzyskie"

Kielce, październik 2010


© 2009 Zakład Wyrobów Wędliniarskich Paweł Nowak | Wszelkie prawa zastrzeżone | projekt i wykonanie inventiv.pl